1. Johdanto
    1. Air Liquide Finland Oy (jäljempänä Air Liquide) tarjoaa käyttöön MyGas-asiakasportaalin (jäljempänä portaali), johon on mahdollista luoda asiakasprofiili muun muassa palvelutilauksien hallintaa, yhteydenpitoa Air Liquiden asiantuntijoiden kanssa, pullo- ja välinetilauksia sekä laskujen ja sopimusten tarkastelua varten.
    2. Portaali on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille ja ei-kuluttaja-asiakkaille. Rekisteröimällä käyttäjäprofiilin yrityksen, viranomaisen tai muun työnantajan puolesta annat tietoja itsestäsi, joiden käytöstä on laadittu seuraavat käyttöehdot (jäljempänä ehdot).
  2. Hyväksyntä
    1. Luomalla käyttäjäprofiilin, käyttämällä portaalia ja hyväksymällä ehdot hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään ehtojen mukaisesti.
    2. Pyydämme sinua lukemaan ehdot ja tulostamaan ja tallentamaan ne.
  3. Tietoa Air Liquidesta
    1. Rekisterinpitäjä:

Air Liquide Finland Oy

PL 271

90101 OULU

Y-tunnus: 0683861-3

Puhelin: 020 779 0580

Sähköposti: asiakaspalvelu.finland@airliquide.com

  1. Profiilin luomisen yhteydessä kerättävät henkilötiedot
    1. Kun luot käyttäjäprofiilin portaaliin, Air Liquide kerää sinusta henkilötietoja.
    2. Jos et halua luovuttaa näitä tietoja Air Liquidelle, et voi luoda käyttäjäprofiilia.
    3. Käyttäjäprofiilissa vaadittavat tiedot ovat etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Käyttäjäprofiilissa voi lisäksi julkaista valokuvan ja nimikkeensä sekä tilata uutiskirjeitä. Uutiskirjeet sisältävät tietoa mm. tarjouksista, seminaareista ja tuoteuutuuksista. Portaalissa on myös vapaatekstikenttä, jossa voi julkaista lisätietoa. Portaalissa voi lisäksi käyttää keskustelufoorumia, jossa voi esittää alaan liittyviä kysymyksiä.
    4. Air Liquide tallentaa myös tiedon siitä, oletko hyväksynyt portaalin käyttöehdot ja ehdot.
    5. Syöttämiäsi tietoja ei luovuteta Air Liquiden ulkopuolelle.
  2. Tekniset tiedot ja evästeet
    1. Portaali rekisteröi käyttäjän IP-osoitteen jokaisen käynnin yhteydessä. IP-osoite on portaalin käyttämiseen käytetyn tietokoneen osoite. IP-osoite rekisteröidään, jotta Air Liquide pystyy jäljittämään käytetyn tietokoneen mahdollisten väärinkäyttö- ja laittomuustilanteiden varalta.
    2. Portaali käyttää evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle ja joka lähettää tietokoneen tunnistetiedot Air Liquidelle. Eväste ei sisällä henkilötietoja, vaan Air Liquide käyttää sitä portaalin käytettävyyden parantamiseen, kuten kohdennettujen tietojen lähettämiseen, lähimmän Air Liquide -jälleenmyyjän tietojen ilmoittamiseen, käyttäjätunnuksesi muistamiseen, portaalin käyttökokemuksen parantamiseen sekä tilastointiin ja palvelujen mittaamiseen.
    3. Evästeiden tallentumisen voi estää selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen tapahtuu eri tavoin eri selaimissa. Jos estät evästeet, et voi käyttää kaikkia sivustomme toimintoja ja työkaluja. Voit myös joutua syöttämään kirjautumistietosi useammin portaalin käytön aikana. Lisätietoja evästeiden estämisestä, poistamisesta ja käytöstä poistamisesta on selainohjelman ohjeessa.
  3. Tarkoitus
    1. Air Liquide käsittelee kohdassa 4 ja 5 mainittuja henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • portaalin ja siihen liittyvien palvelujen tarkoituksenmukainen käsittely ja ylläpito
  • kiinnostuksenkohteitasi ja toiveitasi vastaavien tuote- ja palvelutietojen lähettäminen
  • portaalin ja sen sisällön muokkaaminen, arviointi ja kehittäminen
  • tilaamiesi tuotteiden ja palvelujen toimittaminen, ostojesi ja sopimustesi hallinta ja yhteydenpito asiantuntijoihimme
  • asianmukaisen teknisen tuen tarjoaminen teknisten ongelmien ilmetessä

 

  • portaalin käytön analysointi ja tilastointi käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
  1. Tietojen luovuttaminen
    1. Air Liquide luovuttaa henkilötietoja ainoastaan ehdoissa kuvatulla tavalla. Henkilötietoja ei luovuteta Air Liquiden käyttämälle tietojenkäsittelystä vastaavalle yritykselle (ks. kohta 9).
    2. Air Liquidella on oikeus luovuttaa henkilötietojasi viranomaisten, kuten poliisin ja oikeuslaitoksen, pyynnöstä sekä tilanteissa, joissa Air Liquidella on laillinen velvollisuus luovuttaa tietoja.
    3. Air Liquide voi luovuttaa henkilötietojasi muille Air Liquide -konsernin yrityksille. Air Liquidella on vaaditut sopimukset tietojen käsittelystä ja luovuttamisesta sellaisia tilanteita varten, joissa henkilötietoja luovutetaan ETA-maiden ulkopuolisissa maissa sijaitseviin Air Liquide -yrityksiin.
  2. Tietojen tarkistaminen ja korjaaminen
    1. Jos Air Liquiden käyttötarkoituksissa tarvittavat tietosi sisältävät virheitä tai puutteita, sinulla on oikeus pyytää tietojen muokkaamista, poistamista tai käytön estämistä siltä osin kuin et itse pysty muokkaamaan tietojasi portaalissa.
    2. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Sinulla on myös oikeus saada tietää, mitä tietoja Air Liquide on sinusta tallentanut. Jos haluat tarkistaa tietosi tai poistaa tietoja, ota yhteyttä Air Liquideen kohdassa 3 ilmoitettuun osoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian. Air Liquidella on velvollisuus vastata pyyntöön vain, mikäli viimeisimmästä vastaavasta pyynnöstäsi on kulunut vähintään 6 kuukautta.
  3. Tietojenkäsittelijä
    1. Air Liquide käyttää ulkopuolisia yrityksiä portaalin tekniseen toteutukseen, kuten hostingiin. Nämä yritykset käsittelevät tietoja, joiden vastuullinen rekisterinpitäjä Air Liquide on.
    2. Tietojenkäsittely-yritykset täyttävät vaaditut tekniset ja organisatoriset turvavaatimukset, jotta henkilötietojen tahallinen ja laiton tuhoaminen, poistaminen tai muokkaaminen sekä tietojen joutuminen ulkopuolisten haltuun, väärin käytetyiksi tai henkilötietolainsäädännön vastaisesti käytetyiksi ei ole mahdollista.
  4. Henkilötietojen poistaminen
    1. Voit poistaa käyttäjäprofiilisi milloin tahansa.
    2. Kun poistat profiilisi, Air Liquiden sinusta tallentamat henkilötiedot poistetaan, mutta Air Liquiden on kirjanpito- ja verosyistä säilytettävä tiettyjä tietoja enintään 5 vuotta profiilin poistamisen jälkeen. Käyttäjäprofiilisi ei kuitenkaan ole sinun tai muiden käyttäjien käytettävissä. Foorumilla tekemäsi julkaisut jäävät kuitenkin yhä näkyviin profiilin poistamisen jälkeen.
  5. Tietosuojalausunnon muuttaminen
    1. Näitä ehtoja voidaan muuttaa 30 päivän ennakkoilmoituksella.
    2. Kun Air Liquide tekee muutoksia ehtoihin, saat tiedon muutoksista kirjautuessasi portaaliin seuraavan kerran. 
    3. Jos et hyväksy muokattuja ehtoja, et voi jatkaa portaalin käyttöä ja profiilisi poistetaan.

 

Käsittelen - Ole hyvä ja odota ...