Air Liquide & suomalaiset teollisuuskaasumarkkinat
Air Liquide Suomessa | myGAS | Air Liquide
Air Liquide on maailman johtava teollisuus- ja terveydenhuollon kaasuja, teknologioita ja palveluja tuottava yritys, jolla on yli 3,5 miljoonaa asiakasta ja potilasta. Air Liquide Finland on osa Air Liquide -konsernia. Yhdessä Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa sijaitsevien tytäryhtiöiden kanssa muodostamme yhtenäisen pohjoismaisen organisation.

Lue meistä


Air Liquide Finland Oy

Yli 100 vuoden kokemus kaasuista kokemus vuoden

Air Liquidella on yli 100 vuoden kokemus kaasuista ja kaasuteknologiasta. Kaasu on keskeinen tuotteemme, josta osaamisemme on peräisin. Olemme valmiita auttamaan ja neuvomaan asiakkaitamme hyödyntämään kaasuteknologian inutlaatuisia mahdollisuuksia. Tarjoamme kaikkea alustavista analyyseistä, koekäytöistä, asennuksista sekä koulutuksesta aina optimaalisesti kustomoituihin prosesseihin. Meillä on myös laaja valikoima palveluja, kuten asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä palveluja ja kunnossapitoa.

 

Nopea ja turvallinen kaasun toimitus

Kaasumme on tuotettu strategisesti sijoitettuissa tuotantolaitoksissa, joissa laatu ja turvallisuus ovat yrityksen kulmakiviä. Tehokkaan kuljetusorganisaatiomme ja yli 350 myyntipisteen ansiosta toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Pohjoismaihin.

Laadun ja turvallisuuden lisäksi, Air Liquide asettaa etusijalle ympäristön ja pyrkii minimoimaan ilmastovaikutukset. Voit lukea lisää ilmasto-älykkäästä nesteytettyjen kaasujen Green Origin -konseptista täältä.

Haluatko tietää lisää Air Liquide Finland Oy:stä? Vieraile verkkosivuillamme:
Testimonials: 
Haluatko tulla asiakkaaksemme?

Pyydä kaasutarjous

Voit nopeasti ja helposti saada tarjouksen myGAS asiakasportaalista. Tarjous ei sido tai velvoita teitä millään tavalla. Rekisteröidy yhteystiedoilla, valitse haluamasi kaasut ja me lähetämme sinulle tarjouksen.

Haluatko apua kaasujen valitsemisessa?

Jos et ole varma, mitä kaasua tarvitset, kokeile Kaasuopas  -työkaluamme tai ole meihin yhteydessä..