Kampanjat ja kilpailut myGAS
Kampanjat ja kilpailut  | myGAS | Air Liquide
myGAS sisältää säännöllisesti kampanjoita, erikoistarjouksia ja kilpailuja, joissa palkinnot jaetaan satunnaisesti kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien kesken. Arvostamme asiakkaidemme henkilötietoja ja osallistumisesta kilpailuihin voi helposti päättää oman myGAS tilin asetuksissa.
Testimonials: 
Kampanjat ja kilpailut myGAS

Kampanjat ja kilpailumuodot

myGAS, sivustolla, Air Liquiden asiakasportaalissa, tarjoamme erilaisia kampanjoita ja erikoistarjouksia rekisteröityneille asiakkaille. Tiedotamme näistä sähköpostilla tai jonkin muun kanavamme kautta. Tarjoukset voidaan luokitella seuraaviin kategorioihin:

  • Teollisuus-alan tai työroolin mukaiset tarjoukset, Sisältävät tietoa kaasuteknologian uusista keksinnöistä. myGAS sovelluksen uusista ominaisuuksista, jotka vaikuttavat hallinnolliseen työhön ja kaasujen turvallisuus- palveluihin.
  • Tuote- tarjoukset, Sisältävät uusien tuotteiden lanseerauksia. Erikoistarjouksia tuotteista, tarvikkeista ja palveluista.
  • Sesonki- tarjoukset, Black Friday tarjoukset, joulu- kalenteri, kesä- kampanjan tarjoukset ym.

Kampanja- ja kilpailuvoitot

  • Palkinnot vaihtelevat riippuen kampanjasta ja voivat olla mitä vain tuotepalkinnoista elokuvalippuihin, lahjakortteja tai erityinen viikonloppuloma. Voittajat valitaan aina satunnaisesti ja palkintojen verotuksen maksaa voittaja.
Yhteystieto- asetukset

Me huomioimme yhteystieto- asetukset

  • Lähetämme ainoastaan tietoa, jota haluat meidän lähettävän. Voit muuttaa yhteystieto- asetuksia sivustolla milloin vain tai voit ottaa yhteyttä asiakas- palveluumme. Jos haluat lopettaa kampanja tiedotteidemma tilaamisen, sinulle jää silti mahdollisuus saada sähköpostia liittyen päivityksiin, tilauksiin ja laskuihin.

Kuinka rekisteröidyt tilaajaksi tai lopetat tilauksen