Lue tästä ALbeen eduista tyypillisille käyttäjille.
 

 

Maanviljelijät

“Tarvitsen sellaisen kaasupullon, joka on helppo ottaa mukaan pellolle, kun on tarve hitsata”.

Maanviljelijänä minun täytyy pystyä nopeasti hoitamaan hitsaustyöt. Joskus homma pitää hoitaa ulkona verstaan sijasta, jolloin ALbee on tähän paras ratkaisu, koska se on kevyt käsitellä ja siinä on kaikki tarvitsemani varusteet.

11-litrainen kaasupullo ei ole lainkaan liian painava käsitellä, ja kuvussa olevan kantokahvan ansiosta kaasupullo on helppo napata mukaan - kaikkialle. 11-litrainen pullo riittää hyvin kunnossapitotyöhön maatilalla.

Kun käytän ALbeeta, minun ei tarvitse maksaa vuokrasopimuksia, eikä huolehtia sopimuksien uusimisesta tai ennakkomaksuista.

 


LVI-ammattilaiset

“Pienyrittäjänä taloudellisuus ja turvallisuus ovat minulle tärkeitä”.

ALbee-kaasupullo on täydellinen valinta, koska joudun työssäni liikkumaan koko ajan. Meille pienyrittäjille taloudellisuus on tärkeää, kuten myös se, että voimme tehdä työtä turvallisesti.

20-litraisen kaasupullon kuljettaminen portaikoissa tai holveissa on raskasta ja hankalaa.

ALbee on helppo ottaa mukaan, koska se on pieni ja siinä on kätevä kantokahva. Tämä tekee työstäni turvallisempaa, nopeampaa ja ergonomisempaa.

Meillä LVI-ammattilaisilla on paljon tavaraa autojemme kyydissä. Kun vaihdoin kevyeen ALbee-kaasupulloon, laski ajoneuvon työpaino merkittävästi.

 

 


 

Autourheiluharrastajat

“Laitan vuokrasopimuksista säästyvät rahat mieluiten varaosiin”.

Vanhojen autojen rakentelu ja entisöiminen on minulle intohimo. Tällaisen projektin alussa on paljon hitsaamista, johon ALbee sopii mielestäni erinomaisesti.

Pullosta ei myöskään tarvitse maksaa vuokraa, joka voisi pidemmän päälle tulla taloudellisesti rasittavaksi.

Sijoitan rahat mieluiten varaosiin! 11-litraisella kaasupullolla pärjään oikein hyvin ja pitkään.

Kilpailupäivänä kaasupullo ja hitsausvarusteet on helppo ottaa mukaan, jotta voi vielä paikan päällä tehdä tarvittavat korjaukset.

 


Tuotanto- ja kunnossapitoyrityksen varastovastaava

“Valitsimme kaasupullon, joka on paras työntekijöillemme”.

Työntekijämme joutuvat silloin tällöin hitsaus- ja korjaustöihin hyvin vaikeapääsyisiin paikkoihin. 20- tai 50-litraisten kaasupullojen kantaminen mukana korkeissa paikoissa tai ahtaissa käytävissä ja holveissa on erittäin vaativaa ja vaikeaa.

Painavan taakan raahaaminen 40 metrin korkeuteen ei ole hyväksi kenellekään. Välitämme työntekijöidemme terveydestä ja haluamme sen vuoksi, että he voivat tehdä työtään ergonomisesti ja turvallisesti.

Käyttämällä ALbeeta voivat työntekijämme tehdä työnsä nopeammin ja sujuvammin. Työ on myös turvallisempaa ja ergonomisempaa. Vähemmän tilaa vievien kaasupullojen ansiosta pystymme kuljettamaan enemmän varusteita, suunnittelemaan työmme paremmin, jolloin siitä tulee tehokkaampaa.

Venttiilin pikaliitännän ansiosta pääsemme myös työn alkuun nopeasti, kun meidän ei tarvitse etsiä paineenalenninta, koska se on sisäänrakennettuna.

 

Lue lisää blogistamme

albee

 

 

Käsittelen - Ole hyvä ja odota ...