ARCAL™ R1-2

ARCAL™ R1-2

Ar + H2 2,4 % ±0,5 %
ARCAL™ R1-2, tuottavuutta ja laatua ruostumattoman teräksen TIG-hitsauksessa
• Helppous – helppokäyttöinen kaasu erityisesti ruostumattoman teräksen hitsaamiseen • TIG-suojakaasu austeniittisten ruostumattomien terästen hitsaamiseen • Helppokäyttöinen ja tehokas ARCAL™ R1-2 lyhentää hitsausaikaa verrattuna puhtaaseen argonkaasuun • Vetypitoisuus on määritetty tarkasti tässä TIG-suojakaasussa, joka vakauttaa valokaaren ja mahdollistaa manuaaliset säädöt
Suodattimet

Lisätietoja ARCAL™ R1-2

ARCAL™ R1-2 on perussuojakaasu TIG- ja plasmahitsaukseen. Se on suunniteltu erikseen rajoittamaan hapettumista austeniittisten terästen hitseissä. Työstätkö ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ohuita osia TIG-hitsauskoneella? Etsitkö helppokäyttöistä suojakaasua, joka takaa laadukkaan ja ulkopinnan.

ARCAL™ R1-2 on suunniteltu täyttämään nämä tarpeet. Työskentely on helppoa niin manuaalisissa, automaattisissa kuin robottihitsauksissa. ARCAL™ R1-2 on Air Liquiden tarkkaan tutkima ja kehittämä argonseoskaasu, jossa on 2,4 % vetyä (H2). Vety tehostaa TIG- tai plasmahitsausta: valokaari on vakaa korkeammassa lämpötilassa ja hitsausnopeus ja tunkeuma ovat suuremmat. Tämä säästää aikaa eri hitsausvaiheissa.

Vety on lisäksi pelkistävä kaasu, joka suojaa austeniittisia ruostumattomia teräslevyjä hapettumiselta. Tuloksena saadaan kauniisti kiiltävä hitsi, joka passivoituu nopeammin. Kun vetyä on tarkasti 2,4 %, ARCAL™ R1-2 ei aiheuta hitseissä muodonmuutoksia tai kuplia, joita liian suuri määrä vetyä voi aiheuttaa.

Lisäksi ARCAL™ R1-2 helpottaa työskentelyä TIG- tai plasmahitsauksessa. Pienillä säädöillä ARCAL™ R1-2 -suojakaasun käyttö auttaa vähentämään hitsaustöistä aiheutuvien haitallisten päästöjen määrää (typen oksidit, otsoni). ARCAL™ R1-2 -suojakaasua käyttämällä voidaan tehdä erinomaisia hitsejä kaikissa hitsausasennoissa niin manuaalisessa ja automaattisessa kuin robottihitsauksessa säästämällä samalla hitsaajan ympäristöä.

Tämän ansiosta se on peruskaasu, jota austeniittisesta teräksestä valmistettuja säiliöitä, tankkeja tai reaktoreita lääketeollisuudelle, elintarviketeollisuudelle, petrokemian teollisuudelle ja ydinvoimalateollisuudelle toimittavat tuottajat suosivat.

Haluatko ostaa TIG-kaasupullon ohuiden austeniittisten teräslevyjen hitsaamiseen? Etsitkö tehokasta kaasua, joka on joustava käyttää ja jonka ansiosta et joudu tekemään kompromissia hitsin laadun ja hyväksyttävän hapettumistason välillä? Pyydä heti tarjous ARCAL™ R1-2 -suojakaasun toimituksesta sinulle sopivalla tavalla.

Suorituskyky – hitsauksen laatu

 • ARCAL™ R1-2 -suojakaasua käyttämällä saat tulokseksi siistin ja tiiviin hitsin ja varmistat erittäin pienen hapettumisen
 • Austeniittinen ruostumaton teräs ei ole herkkä kylmähalkeilulle (jota tapahtuu, kun vettä käytetään muiden ruostumattomien teräslaatujen hitsauksessa vedyn vielä heikentäessä tulosta)
 • Kun vetypitoisuus on 2,4 %, ARCAL™ R1-2 soveltuu ihanteellisesti TIG- tai plasmahitsaukseen ja lisää hitsausnopeutta vaikuttamatta austeniittisen ruostumattoman teräksen ominaisuuksiin.
 • Vedyn pelkistävä vaikutus antaa hitsille kiiltävän ulkoasun ja lyhentää vaadittua passivoitumisaikaa.

Helppokäyttöisyys

 • ARCAL™ R1-2 on perussuojakaasu, jota käytetään normaalisti ohuiden austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden laadukkaassa TIG-hitsauksessa
 • Vedyn ansiosta ARCAL™ R1-2 parantaa tunkeumaa ja hitsausnopeutta, mikä säästää aikaa kaikissa hitsaustoiminnoissa ja lyhentää passivoitumiseen kuluvaa aikaa.
 • Se on optimaalinen suojakaasu ohuiden austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kerrosten hitsaamiseen TIG-koneella kaikissa hitsausasennoissa niin manuaalisessa ja automaattisessa kuin robottihitsauksessa.
 • Sähköiset parametrit on helppo säätää manuaalisessa tilassa vedyn yhdistelmävaikutusten ansiosta: valokaaren vakaus ja korkeampi lämpötila sekä kaasun pelkistävä vaikutus, joka estää hitsiä hapettumasta
 • Kaasupullot yläliitännällä: ARCAL™ R1-2 -kaasu toimitetaan vakiona helppokäyttöisissä SMARTOP™-pulloissa. Saatavilla myös EXELTOP™-kaasupullo, johon on rakennettu sisään säätöventtiili.
 • Joka tarpeeseen löytyy oikea koko pullosta patteriin. 

Luotettavuus – laatutuote

 • Argonseoksen tarkka 2,4 %: n vetypitoisuus (H2) on suunniteltu erityisesti ohuiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden hitsaamiseen ja hitsaajan työskentelymukavuuden parantamiseen vähentämällä haitallisia päästöjä (typen oksidit, otsoni).
 • ARCAL™ R1-2 -suojakaasun vetypitoisuus on optimoitu lisäämään valokaaren lämpötilaa ja vakauttamaan sen sekä luomaan visuaaliselta ulkoasultaan siistejä ja kiiltäviä hitsejä ilman kuplia
 • Täyttää ISO 14175-R1-ArH-2,4 -standardin vaatimukset