ALBEE COOL R744

ALBEE COOL R744

CO2 100 %
Osta kaasupullo, josta et maksa vuokraa. R744 (CO2) ympäristöystävällinen ja luonnollinen kylmäaine jäähdytys- ja lämmityssektorille (LVI)
Luonnollinen jäähdytysaine kaupallisiin ja teollisuuden jäähdytyslaitteisiin
Suodattimet

Lisätietoja ALBEE COOL R744

R-744 hiilidioksidi

Jäähdytystä ja lämmitystä 

Globaalien lakimuutoksien vuoksi odotamme lähivuosina suuria muutoksia jäähdytys- ja lämmityssektorilla (HVAC). Markkinoilla on monia vanhempia jäähdytysaineita, joiden käyttö tullaan korvaamaan ympäristöystävällisemmillä kaasuilla, kuten hiilidioksidilla R-744. Uudet, tälle kaasulle sopivat sovellukset tulevat markkinoille ja sisältävät sekä jäähdytys- että lämmityslaitteita. 

Ajoneuvoteollisuus 

VW-korjaamot ja niiden huoltopisteet ovat kiinnostuneita ostamaan tämän kaasun Air Liquidelta ja sen jälleenmyyjiltä. 

Volkswagen on tuonut markkinoille kaksi uutta sähköautomallia, ID 3 ja ID 4, joiden ilmastointijärjestelmän huollossa käytetään R-744-tuotetta. VW on tuomassa markkinoille useita automalleja mm. ID 6. Myös joissakin Mercedes-malleissa on tämä samanlainen ilmastointijärjestelmä. 

Miksi Air Liquide panostaa jäähdytysaineeseen R-744?

(Jäähdytysaine = Refrigerant, josta R-kirjain tuotenimeen)

Yllämainittujen lakimuutosten sekä ajoneuvoteollisuuden kiinnostuksen vuoksi on Air Liquide päättänyt tuoda markkinoille hiilidioksidin R-744 ALbee-kaasupullossa (CO2, jossa <5 ppm H2O). Käyttäjälle on tärkeätä, että kaasun kosteuspitoisuus on alhainen. Puhtausaste on 99,99%. 

Kaasupullossa on tuplaventtiili, jolloin hiilidioksidia voidaan käyttää sekä nestemäisenä että kaasumaisena. 

Koska ALbee-kaasupullo on kevyt verrattuna suurempaan vuokrapulloon, se on kätevä käyttää pienemmissä huoltotöissä esim. katolla olevan ilmastointilaitteen huollossa. Tämä edellyttää kuitenkin, että laitteessa voidaan käyttää hiilidioksidia CO2.