MAANVILJELIJÄT

"Tarvitsen maatilallani kaasupullon, joka on kevyt ottaa mukaan hitsaustöihin".

Maanviljelijänä minun pitää pystyä hoitamaan hitsaustyöni. Joskus työ pitää tehdä ulkona, jolloin ALbee-kaasupullo soveltuu siihen työhön parhaiten.

ALbee-kaasupullo on helppokäyttöinen ja varustettu kaikella, mitä tarvitsen. 11-litran kaasupullo ei ole liian painava, ja kantokahva helpottaa pullon kuljettamista mihin tahansa. 

11-litran kaasupullo riittää hyvin maatilani huoltotöihin. ALbeesta ei tarvitse maksaa vuokraa, joten minun ei tarvitse huolehtia vuokrasopimuksista. 

  • Maanviljelyskoneiden hitsaaminen
  • seipäiden, porttien ja aitojen hitsaaminen 
  • Pienempiin hitsaustöihin maatilalla

 


LVI:

“Taloudellisuus ja turvallisuus on minulle pienyrittäjänä tärkeitä”.

ALbee-kaasupullo on täydellinen minulle, koska joudun koko ajan vaihtamaan paikkaa eri kunnossapitotöissä. 

Meille pienyrittäjille taloudellisuus sekä turvallisuus ovat tärkeitä. 20-litraisen kaasupullon kantaminen portaissa ja käytävillä on raskasta ja hankalaa. ALbee on kevyt kuljettaa mukana, koska pullo on kätevän kokoinen ja siinä on kantokahva. 
Työni on turvallisempaa, nopeampaa ja ergonomisempaa. 

LVI-asentajina kuljetamme useita varusteita mukanamme, joten ALbee on kevyt, eikä lisää huoltoauton käyttöpainoa merkittävästi. 

  • Ruostumattoman MAG-hitsaus
  • Vakaa valokaari 
  • Hyvä hitsaussauman viimeistely

 

 


 

TEE SE ITSE - AUTOHARRASTAJA

“Minun ei tarvitse maksaa vuokrasopimuksia, vaan voin käyttää rahan varaosiin”.

Autoharrastajana intohimoni on autojen kunnostaminen ja rakentaminen. Projektien alussa tarvitaan hitsaamista, ja siihen ALbee-kaasupullo sopii täydellisesti. 

Minun ei tarvitse maksaa vuokrasopimuksia, joista saattaa muodostua taloudellinen rasite. Käytän rahat mieluiten varaosiin! 11-litrainen kaasupullo riittää käytössäni pitkälle. 

Kun koittaa kilpailupäivä, kaasupullo ja hitsausvälineet on helppo ottaa mukaan paikalla tarvittavia korjauksia varten. 

  • Auton osien hitsaaminen
  • Levyjen hitsaaminen
  • Pakoputken hitsaaminen

 


VARASTOVASTAAVA TUOTANTO- JA KUNNOSSAPITOYRITYKSESSÄ

“Valitsimme kaasupullon, joka soveltuu parhaiten työntekijöillemme”.

Työntekijämme tekevät hitsaus- ja kunnostustöitä usein paikoissa, joihin on vaikea pääsy. 20-litraisen tai jopa 50-litraisen kaasupullon kuljettaminen korkealle oleville telineille tai ahtaisiin käytäviin on uskomattoman vaativaa ja hankalaa. Hitsauslaitteiston kantaminen 40 metrin korkeuteen ei ole hyväksi kenellekään. Huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja teemme kaikkemme, jotta he voivat tehdä töitä ergonomisesti. 

ALbeeta käyttämällä voivat työntekijämme tehdä työnsä nopeammin ja vähemmällä rasituksella. Työ on turvallisempaa ja ergonomisempaa. Kaasupullo, joka vie vähemmän tilaa, antaa tilaa muille varusteille varastossa. On myös helpompi suunnitella työt, jolloin tehokkuus paranee. 

Pikaliitäntä nopeuttaa työn aloittamista, eikä meidän tarvitse etsiä regulaattoreita, koska se on pullossa sisäänrakennettuna.

 

Lue lisää blogista

albee

 

 

Käsittelen - Ole hyvä ja odota ...